Part respectat, naixement respectat

Des de la plataforma pro derechos del nacimiento ens varen proposar fer un vídeo fòrum sobre el part i el naixement, era la idea inicial però parlant amb l'Ani varem veure que el que ens sortia, el que sentíem de fer era una xerrada/col·loqui entorn al part i al naixement, entorn al moment únic que és!! La maternitat és un moment privilegiat

Així va sorgir la idea de convidar a tres meravelloses dones i mares, la Mireia mare de la Greta i el Roc, la Cristina mare del Pol i la Berta i la Pili mare de la Gisela i l'Aleix, totes tres ens varen explicar les seves positives experiències, com van sentir-se respectades durant el part dels seus fills i filles i com van sentir, també, el respecte cap als seus nadons.

També ens van acompanyar Anaheim Jordan, ginecòloga, i l'Àngels Oller, llevadora, elles ens van explicar la importància de prendre consciència de nosaltres, del nostre cos i del ser mares i pares, d'informar-nos, de responsabilitzar-nos, que entre totes podem caminar cap al canvi.








Després es va obrir un torn de paraula on vam preguntar, compartir i xerrar, on vam poder escoltar experiències, vivències i consells de les professionals, així com a dubtes, pors, neguits, alegries....

Donar un espai on compartir, on aprendre i on tenir a prop, de tu a tu, professionals i mares, dones en definitiva, que ens acompanyin i on intercanviar, el que crec, és vital!!

Gràcies Anaheim, Àngels, Cristina, Mireia i Pili, de tot cor!!






Desde la plataforma pro derechos del nacimiento nos propusieron hacer un vídeo forum sobre el parto y el nacimiento, era la idea inicial. Hablando con Ani vimos que lo que nos salía, lo que sentíamos hacer era una charla/coloquio en torno al parto y al nacimiento, en torno al momento único que es!!

Así surgió la idea de invitar a tres maravillosas mujeres y madres, Mireia madre de Greta y Roc, Cristina madre de Pol y Berta y Pili madre de Gisela y Aleix, las tres nos explicaron sus positivas experiencias, como se sintieron respetadas durante el parto de sus hijos e hijas y como sintieron, también, el respeto hacia sus bebés.





También nos acompañaron Anaheim Jordan, ginecóloga, y Àngels Oller, comadrona, ellas nos explicaron la importancia de tomar conciencia de nosotras, de nuestro cuerpo y del ser madres y padres, de informarnos, de responsabilizarnos, que entre todas podemos andar hacia el cambio. Nos acercaron a experiencias y a vivencias fantásticas, emotivas.

Después se abrió un turno de palabra donde preguntamos, compartimos y charlamos, donde pudimos escuchar experiencias, vivencias y consejos de las profesionales, así como dudas, miedos, desazones, alegrías, certezas ....
Dar un espacio donde compartir, donde aprender y donde tener cerca, de tú a tú, profesionales y madres, mujeres en definitiva, que nos acompañen y donde intercambiar, creo, es vital!!

Gracias Anaheim, Àngels, Cristina, Mireia y Pili, de todo corazón!!


+info aida@gurumaji.com

2 comentarios:

  1. Moltes gràcies per convidar-nos, va ser fantàstic!

    ResponderEliminar
  2. la vida és fantàstica i si a més podem caminar amb dones, mares, com vosaltres, què més podem demanar??!!! gràcies per ser-hi

    ResponderEliminar