La vida pasa

La vida és algo que hem de viure, que hem d'agafar-la, disfrutar-la, mossegar-la, gaudir-la, la vida és algo meravellós que no hem de deixar de somiar.
Avui fa sis anys que la Nora va arribar a les meves mans, ja feia mesos que habitava el meu cos i la imaginava, sentia, olorava... recordo que quan la vaig mirar, quan ens vam mirar, la vida es va aturar, el tems es va parar, vaig entendre que ella era el regal més meravellós que mai tindria, que ella m'ensenyaria a estimar, a caminar, a respectar i moltíssimes coses més, fins i tot, a mirar la lluna amb curiositat de nou.

Ha estat un dia intens, ple d'emocions, de família i de records, d'aquells que venen i es queden a fer-te companyia, a fer-te retrobar amb aquells moments intensos, plens d'amor, de llum, de vida

Recordo molt i, alhora, poc, la Nora va arribar decidida, no es va fer esperar, va venir en un part de no més de 6 hores, respectant-me, acompanyant-nos, coneixent-nos i sobretot, compartint ja el camí. Va arribar a casa envoltada de la gent que sempre l'envoltarà, de les persones que l'estimen sense condicions, sense embuts, sense presa.

Han estat sis anys plens de preguntes i respostes, d'experiències, de dubtes, de llàgrimes, de somriures, de "t'estimos", de temps compartit, de temps robat, de vida, de benvingudes i també d'acomiadaments, ha estat un temps de coneixement, de creixement i de goig. Han estat sis anys, només!!! i ja són tota una vida.


Gràcies mi vida, pel temps, per les preguntes, pels nos, pels entrebancs, per les abraçades, pels petons, pels riures, pels jocs, per la pintura, per les
remullades, pels "enfados", per les crispetes, per les cançons, pels balls, pels bikinis i ganchitos, gràcies per ensenyar-me i mostrar-me aquest gran viatge que és la maternitat, per recordar-me que la vida és un regal constant, per dedicar-me un somriure, una mirada i una abraçada, per donar-me oportunitats d'aprendre i canviar d'opinió, per estimar-me tal i com sóc!!

tu has estat, i ets, el regal més meravellós que he tingut, la prova més gran i el coneixement més intents que mai tindré de mi, la oportunitat és fantàstica, gràcies per escollir.me i confiar en mi!!


T'estima Mama



La vida es algo que tenemos que vivir, que tenemos que coger, disfrutarla, morderla, la vida es algo maravilloso que no tenemos que dejar de soñar.

Hoy hace seis años que Nora llegó a mis manos, ya hacía meses que habitaba mi cuerpo y la imaginaba, sentía, olía... recuerdo que cuando la miré, cuando nos miramos, la vida se paró, el tiempo se paró, entendí que ella era el regalo más maravilloso que nunca tendría, que ella me enseñaría a amar, a andar, a respetar y muchísimas cosas más, incluso, a mirar la luna con curiosidad de nuevo.



Han sido seis años llenos de preguntas y respuestas, de experiencias, de dudas, de lágrimas, de sonrisas, de "te quieros", de tiempo compartido, de tiempo robado, de vida, de bienvenidas y también de despedidas, ha sido un tiempo de conocimiento, de crecimiento y de gozo. Han sido seis años, sólo!!! y ya son toda una vida.


Recuerdo mucho y, a la vez, poco, Nora llegó decidida, no se hizo esperar, vino en un parto de no más de 6 horas, respetándome, acompañándonos, conociéndonos y sobre todo, compartiendo ya el camino. Llegó a casa rodeada de la gente que siempre la rodeará, de las personas que la quieren sin condiciones, sin tapujos, sin prisa.



Ha sido un día intenso, lleno de emociones, de familia y de recuerdos, de aquellos que venden y se quedan a hacerte compañía, a hacerte reencontrar con aquellos momentos intensos, plenos de amor, de luz, de vida
 
Gracias mí vida, por el tiempo, por las preguntas, por los nos, por las trabas, por los abrazos, por los besos, por las risas, por los juegos, por la pintura, por las remojadas, por los "enfados", por las palomitas, por las canciones, por los bailes, por los bikinis y ganchitos, gracias para enseñarme y mostrarme este gran viaje que es la maternidad, para recordarme que la vida es un regalo constante, por dedicarme una sonrisa, una mirada y un abrazo, para darme oportunidades de aprender y cambiar de opinión, por quererme tal y cómo soy!!

tú has sido, y eres, el regalo más maravilloso que he tenido, la prueba más grande y el conocimiento más inteso que nunca tendré de mí, la oportunidad es fantástica, gracias por escogerme y confiar en mí!!


Te quiere Mama!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario