La meva tribu, la nostra tribu

ahir a la tarda vaig disfrutar d'un dels dies més bonics, intensos i plens de llum. rodejada de vida, de dones, de mares i pares, d'amigues, de confidents, de doules i de nens i nenes, en un espai empàtic i molt viu.
Estaba nerviosa, com feia temps que no ho estava, i molt emocionada, intensament emocionada. La tarda va sorgir i va continuar fantàstica, amb els preparatius i després durant la presentació. Els nens jugant, les mares i pares escoltant i compartint, i el que més veia era somriure, afirmacions amb els caps, sabien i entenien perfectament el que deiem. Quina importància té crear, fer, formar grups de mamis, fer tribu! Erem moltes, amb moltes ganes de disfrutar i compartir, trobar a algú com nosaltres, on veure reflexat el que hem pasat o alló on som, adonar-nos que totes, unes d'una manera i les altres d'una altre, hem viscut o viurem.
Vull agraïr profundament a l'Espai Àgora de sabadell (al CC de Sant Oleguer) i a la Raquel Tasa (http://socmare.wordpress.com/, http://www.lasaleta.org/) sobretot per compartir, per ser, per deixar-se ser i per haver-nos apropat al llibre, per haver-nos obert una miqueta més el seu cor, el seu gran cor.
Va ser una trobada genial on també moltes mamis van comprar el llibre i un calendari d'alletament fantàstic.
aida@gurumaji.com




ayer por la tarde disfruté de uno de los días más bonitos, intensos y llenos de luz. Rodeada de vida, de mujeres, madres y padres, amigas, confidentes, doulas y de niños y niñas en un espacio empático y muy vivo. Estaba nerviosa, como hacía tiempo que no lo estaba y muy emocionada, intensamente emocionada. La tarde fue pasando y continuó fantástida, con los preparativos y más tarde durante la presentación. Los peques jugando, las madres y padres escuchando y compartiendo, lo que más veía eran sonrisas cómplices, afirmaciones con la cabeza, sabían y entendía prefectamente lo que decíamos. Que importancia tiene crear, hacer, formar grupos de madres, hacer tribu! Éramos muchas, con muchas ganas de disfrutar y compartir, de encontrar a alguien como nosotras, donde ver reflejado lo que hemos pasado, lo que vamos pasando, donde estamos y darnos cuenta que todas, unas de una manera y otras de otra, hemos vivido o viviremos.
Quiero agradecer profundamente a l'Espai Àgora de sabadell (al CC de Sant Oleguer) por su calidez y por su disponibilidad. Y, claro, a Raquel Tasa (http://socmare.wordpress.com/, http://www.lasaleta.org/) por compartir, por ser, por dejarse y permitirse ser y por habernos acercado el libro, por habernos avierto un pelín más su corazón, su gran corazón.
Fue un encuentro genial donde muchas mamis y mujeres pudieron comprar el libro y un calendario con fotos bellísimas sobre lactancia materna fantástico. aida@gurumaji.com

1 comentario:

  1. Gracias Aida!
    M'ha emociat llegir-te, gracies a tu per convidar-me, per estar i per caminar amb mi aquesta part del cami :)
    Un abrazo de osa :)

    ResponderEliminar