Quina setmaneta!! Us hi esperem a totes

Avui dilluns i després d'una setmana molt i molt familiar, estic plena d'energia i amb moltíssimes ganes de poder compartir amb totes les dones, mares i totes les persones la setmana que entra. Tenim un munt de coses a fer, a compartir i moltes que estan al forn, a punt de sortir. Ah!! a tots els actes, xerrades, tallers, trobades, etc. que organitza o participa gurumaji els nadons, nens i nenes són, SEMPRE, BENVINGUTS!!

Demà dimarts 13/12/2011 us espero a totes a Psicosoma on farem una xerrada sobre Fisioterapia del Suelo Pélvico y Gimnasia Hipopresiva, a càrrec de la fisioterapeuta i osteopata Raquel Cruellas, serà molt i molt interessant. Us hi esperem de 10.30 a 12.00!!

I dimecres 14/12 a les 18.30 a l'espai Àgora, al Centre Cívic de Sant Oleguer, per fi!! es farà la presentació del llibre "Una Nueva Maternidad, reflexiones de mujeres en la red" a càrrec de Raquel Tasa una dona meravellosa, una mare increible i algú amb qui estic encantada de compartir el meu camí, un camí fabulós i ple d'energia femenina.

Recordeu, per quelcom aida@gurumaji.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario