Avui no va de maternitat

Avui no va de maternitats, ni de mi com a mare, sinó de mi com a Aida, a punt de fer 38 anys, o com diria una bonica amiga, a -2!


L'últim dijous de cada mes, és un dia especial. El dia del "Club de Lectura" on comparteixo amb altres dones, de tant en tant algun home, la lectura, ja feta, d'un llibre. On, amb la meva innocència i incultura literària, no maternal, comento sense tabús, ni pors, ni grans paraules, que m'ha semblat el llibre, que he sentit, que he entès. Entre dones, desconegudes i fantàstiques, rellegim, compartim i parlem, fins i tot, d'Ossos. Gaudeixo quan la Cecilia narra, des del cor i la passió, a on la porten els llibres, Gaudeixo quan la Montserrat, des de la seva presència, ens porta a llocs on no teníem pensat, ni per un moment, anar. Gaudeixo quan jo, des de la meva més pura innocència, obro el meu cor i les porto a on em va portar el llibre.


I és que és meravellós trobar, tenir, un espai per a mi, Aida, Dona, un espai amb desconeguts i desconegudes on fer, des d'un altre lloc, Tribu, Conversa i aprendrecontínuament, de totes elles.


Hoy no va de maternidades, ni de mí como madre, sino de mí como Aida, a punto de hacer 38 años, o cómo diría una bonita amiga, a -2!!.

El último jueves de cada mes, es un día especial. El día del "Club de Lectura" donde comparto con otras mujeres, de vez en cuando algún hombre, la lectura, ya hecha, de un libro. Dónde, con mi inocencia e incultura literaria no maternal, comento sin tabúes, ni miedos, ni grandes palabras, que me ha parecido el libro, que he sentido, que he entendido. Entre mujeres, desconocidas y fantásticas, releemos, compartimos y hablamos, incluso, de Osos. Disfruto cuando Cecilia narra, desde el corazón y la pasión, donde la llevan los libros, Disfruto cuando Montserrat, desde su presencia, nos trae a lugares donde no teníamos pensado, ni por un momento, ir. Disfruto cuando yo, desde mi más pura inocencia, abro mi corazón y las llevo donde me llevó la historia.

Y es que es maravilloso encontrar, tener, un espacio para mí, Aida, Mujer, un espacio con desconocidos y desconocidas donde hacer, desde otro lugar, Tribu, Conversación y aprender, continuamente, de todas ellas.2 comentarios:

  1. Està bé tenir el teu espai, està bé i és necessari! Passa q a vegades costa tant...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al començament costa, ens sentim culpables... però poc a poc hem de buscar-lo i trobar-lo, qui diu un grup de lectura, diu un grup d'amigues, anar a córrer, jugar a basquet... Dóna temps al temps, que la Nora te 8 anys!!!!

      Eliminar