Formant-me, aprenent i gaudintCom cada any al novembre, des de fa quatre per a mi ja!!!, hi ha un cap de setmana super especial, el cap de setmana amb Michel Odent i Liliana Lammers, també amb nadons, nens i nenes. 

Un cap de setmana on és, cada any, un plaer escoltar-lo, compartir paraules i aprendre, any darrere any.

Aquest any m'ha encantat com ha parlat del cordó, científicament amb estudis, de la placenta, del nadó, dels parts, de les doules, un goig sentir-lo i aprendre.


Liliana, com sempre, des de la seva pròpia experiència i vivències (a Anglaterra, país llunyà des de molts punts de vista), des de la seva calma i humor, entenent la realitat de cada una, compartint tertúlia i riures.Gràcies Associació Mares Doules per fer-ho possible, un any, i un altre, i un altre....
Como cada año en noviembre, desde hace cuatro para mí ya!!!, hay un fin de semana super especial, el fin de semana con Michel Odent y Liliana Lammers, también con bebés, niños y niñas. Un fin de semana donde es, cada año, un placer escucharlo, compartir palabras y aprender.

Este año me ha encantado cómo ha hablado del cordón, científicamente con estudios, de la placenta, del bebé, de los partos, de las doulas, una gozada escucharlo y aprender.

Liliana, como siempre, desde su propia experiencia y vivencias (en Inglaterra, país lejano desde muchos puntos de vista), desde su calma y humor, entendiendo la realidad de cada una, compartiendo tertulia y risas.Gracias Associació Mares Doules por hacerlo posible, un año, y otro, y otro....

No hay comentarios:

Publicar un comentario