La vida és com una roda, com el món de rodona, va canviant, va girant, i nosaltres anem sorprenent-nos amb els girs, el que ens trobem, el que vivim.... Les sorpreses són de tots tipus i, de vegades, ens toca, també acomiadar-nos, com ara, de l'estiu, de les vacances, del no fer res, i també de persones, de moments, de desitjos


Encetem un setembre ple d'energia, il.lusió, amor, sorpresa i molt aprenentatge, renovant, consolidant i acompanyant, i aviat farem tres anys!! Uauuuu, ja en van tres! Estem preparant la Festa per a cel.lebrar-ho, que ho farem a l'octubre, i tenim ganes, moltes, de reunir-nos, de trobar-nos, de gaudir i compartir!!

La vida es como una rueda, como el mundo de redondo, va cambiante, va girando, y nosotros vamos sorprendiéndonos con los giros, lo que nos encontramos, lo que vivimos.... Las sorpresas son de todo tipo y, a veces, nos toca, también despedirnos, como del verano, de las vacaciones, del no hacer nada, y también de personas, de momentos, de deseos.

Comenzamos un septiembre lleno de energía, ilusión, amor, sorpresa y aprendizaje, renovando, consolidando y acompañando, y pronto cumpliremos tres años!! Uauuuu, ya van tres... Estamos preparando la Fiesta para celebrarlo, que lo haremos en octubre, y tenemos ganas, muchas, de reunirnos, de encontrarnos, de disfrutar y compartir!!

Aquí teniu l'agenda de setembre, amb nostàlgia de l'estiu que es va acabant i amb la fantasia i màgia del que estar per arribar!!Aquí tenéis la agenda de septiembre, con nostalgia del verano que se va acabando y con la fantasía y magia del que estar para llegar!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario