Agenda d'aquest novembre

Ja sabeu que podeu consultar l'agenda del blog i al facebook, on gairebé sempre estan actualitzades. Aquest mes de novembre, on ja comença a apretar el fred, ja tenim moltes ganes de fer cosetes a casa, de compartir més al voltant d'un bon café o una xocolata, tenim menys sol i aixó ens fa també recollir-nos abans.

una activitat que em fa molt ilusió és "Mercadillos intercambio" el poder reutilitzar, el poder fer que les coses que pensem que ja no portaran els nostres fills, les joguines, etc. poden fer un bon ús a algú altre que ho pogui necessitar, sigui quina sigui la seva situació personal. No cal estar "arruinats" per a reutilitzar, per a compartir, per a reciclar, potser aixó ens donarà una altre visió del món, intentem no consumir per consumir, però si utilitzar i reutilitzar!!

Una de les mamis que acompanyo sempre diu que prefereix reutilitzar les coses i gastar-se els diners en tallers, en una doula, en un bon massatge, en compartir experiències i en fer que el món en el que vivim sigui una mica millor, que aixó és cosa de tots. 

Així qué el proper dilluns 12/11 a partir de les 16.30 ens trobarem a Psicosoma (plaza tauli, local 12) on intercanviarem, donarem, ens emportarem.... on hi haurà un munt de coses que ja alguna família ha fet servir per tal que ho faci servir una altre, i entre remenar roba, joguines, riures i jocs, podrem berenar i xerrar.

Us apunteu? aida@gurumaji.com per a una millor organització, si us plau, reserveu plaça!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario