Acompanyar, un gran privilegi


L'arribada d'un nadó, d'una persona al món, amb tot el que donarà i aportarà a una família, és Fantàstica!! Cada vegada que acompanyo d'una manera o d'una altra un naixement em sento privilegiada, em sento tan agraïda i, alhora, tan retrobada en la força, el poder i la seguretat d'una mare. La maternitat és, en definitiva, un nou estat vital, cada una d'elles, amb cada fill, amb cada filla, amb cada arribada.


La meravella de la vida és amb mi, en la meva feina, molt sovint, acompanyant mares, acompanyant altres doules, o quan altres companyes comparteixen les seves experiències. El privilegi d'emocionar-me, la sort de plorar, riure, compartir, la meravella de ser i estar, sense fer. L'essència de la vida, de l'arribada i del canvi, de com una mare nodreix el seu nadó, de com un pare protegeix la seva família, de com les dones fem tribu.

Dono gràcies a totes les dones que confien en midono gràcies en tots els nadons que m'escullen i dono gràcies a Mares Doules que m'ha ensenyat quin és el camí, quina és la manera.
La llegada de un bebé, de una persona al mundo, con todo el que dará y aportará a una familia, es Fantástica!! Cada vez que acompaño de una forma u otra un nacimiento me siento privilegiada, me siento tan agradecida y, a la vez, tan reencontrada en la fuerza, el poder y la seguridad de una madre. La maternidad es, en definitiva, un nuevo estado vital, cada una de ellas, con cada hijo, con cada hija, con cada llegada.


La maravilla de la vida es conmigo, en mi trabajo, muy a menudo, acompañando madres, acompañando a otras doulas, o cuando otras compañeras comparten sus experiencias. El privilegio de emocionarme, la suerte de llorar, reír, compartir, la maravilla de ser y estar, sin hacer. la esencia de la vida, de la llegada y del cambio, de como una madre nutre a su bebé, de como un padre protege a su familia, de como las mujeres hacemos tribu.

Doy gracias a todas las mujeres que confían en mí, doy gracias en todos los bebés que me escogen y doy gracias a Mares Doules que me ha enseñado cuál es el camino, cuál es la manera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario