El què sentim

La vida moltíssimes vegades ens possa davant situacions difícils, en les que hem de pendre decisions. La maternitat envoltada de tant sentiment, tant insitint, és una de les més complexes i on més "consells" "dites" i demés et diuen. Quantes vegades em escoltat allò de: uiii encara pren teta? però si ja camina, vols dir què és bó? o alló altre de vols dir que agafar tan al nadó és bó, ja veuràs com s'acostuma o sense anar més lluny encara dorm a la vostra habitació? però si ja té nou mesos, aquest només el treureu per anar a la mili!! aquests cometnaris al començament pot fer mal, poden posar en dubte el que sents, el que saps que has de fer, però sempre al final el teu cor, el teu bebe sap perfectament què hem de fer, i sempre és el mateix. EL QUE SENTIS, el que el cor et digui!!

I la vida, sempre, et posa les coses davant i he rebut, mentre escrivia aquesta entrada, aquesta petita, i fantàstica, història

Un vell indi estava parlant amb el seu nét, i li deia:
"Em sento com si tingués dos llops lluitant dins del cor.
L'un és un llop irat, violent i venjatiu.
L'altre és ple d'amor i compassió"

El nèt demanà:
"I digues avi, quin dels dos guanyarà la lluita en el teu cor?"

L'avi respongué:
"Aquell que jo alimenti"


La vida muchas veces nos pone ante situaciones difíciles, en las que debemos tomar decisiones. La maternidad envuelta de tanto sentimiento, instinto, es una de las más complejas y donde más "consejos" "dichos" y demás nos dicen. Cuantas veces hemos escuchado aquello: uiii todavía toma teta? pero si ya camina, quieres decir que es bueno? o aquello de quieres decir que coger tanto al bebe es bueno?, ya verás como se acostubra o sin ir más lejos todavía duerme en vuestra habitación? pero si ya tiene nueve meses, a este sólo lo sacaréis para ir a la mili!! estos comentarios al principio pueden hacerte daño, pueden poner en duda lo que sientes, lo que sabes que debes hacer, pero siempre debemos escuchar nuestro corazón y a nuestro bebe, ellos saben perfectamente que hemos de hacer. Siempre es lo mismo: LO QUE SIENTAS, lo que te diga el corazón!!

Y la vida, siempre, te pone las cosas delante! mientras escribía esta entrada, he recibido esta pequeña, i fantástica, historia:

Un viejo indio estaba hablando con su nieto y le decía:
"Me siento como si tuviera dos lobos dentro del corazón.
un es un lobo irado, violento y vengativo.
el otro está lleno de amor y comapsión"

el nieto le preguntó:
Abuelo, cual de los dos lobos ganará la lucha de tu corazón?

El abuelo le contestó:
el que yo alimente"

No hay comentarios:

Publicar un comentario