Tallers de portanadons // Talleres de portabebés

Portar al teu fill en contacte amb tu és un plaer per a mare-pare i pel bebè, està ple de beneficis per a tots, essent, a més, una manera còmoda de desplaçar-nos dia a dia oblidant-nos de les barreres arquitectòniques. Mensualment fem tallers de portanadons, on la Raquel Tasa (la nostra formadora) ens ensenya els últims models de portanadons així com les posicions que podem fer amb cada portanadó, sempre respectant l'edat del nadó. Són tallers molt interessants on compartim, aprenem molt i els bebès s'ho passen d'allò més bé. en aquests tallers també hi ha tot tipus de portanadons a la venda.
si us interessa rebre informació dels propers tallers, si us plau escriviu a:
 
 
Llevar a tu bebé en contacto contigo es un placer madre-padre y para el bebé, son beneficios para todos, siendo, además, una manera cómoda de desplazarnos día a día olvidándonos de las barreras arquitectónicas. Mensualmente hacemos talleres de portabebés, donde Raquel Tasa (nuestra instructora) nos enseña los últimos modelos de portabebés, las posiciones que podemos hacer con cada uno, siempre respetando la edad del bebé.

Son talleres muy interesantes donde compartimos, aprendemos mucho y los bebés se lo pasan a las mil maravillas. En estos talleres también hay a la venta todo tipo de portabebés.

si os interesa recibir información de los próximos talleres, por favor escribís a

aida@gurumaji.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario