Com funciona Gurumaji?

Ens reunim tots els dimecres i tots els dijous de 10-12 aproximadament, els dimecres és el grup dels "grans", nens i nenes de 7 a 12 mesos, i les mares, i els dijous el grup dels "peques" nens i nenes de 0 a 6 mesos, amb les mames!

Tractem diferents temes amb les vivències personals de cada mare/nadó/família i amb bibliografia, articles i documentació interessant sobre el tema.

Ja hem tractat la lactància materna i la són amb els més petits i l'alimentació complementària i el moviment amb els més grans.

Si esteu interessats en rebre més informació i en saber el funcionament, no dubteu en escriure'm aida@grurumaji.com

Nos reunimos todos los miércoles y todos los jueves de 10-12 aproximadamente, los miércoles es el grupo de los "grandes", niños y niñas de 7 a 12 meses y sus mamis; los jueves el grupo de los "peques" niños y niñas de 0 a 6 meses y sus mamis!!!

Tratamos diferentes temas con las vivencias personales de cada madre/bebé/familia y con bibliografía, artículos y documentación interesante sobre el tema.

Ya hemos hablado de lactancia materna y el sueño con los más pequeños y la alimentación complementaria y el movimiento con los más grandes.

Si estáis interesados en recibir más información y queréis saber el funcionamiento de los grupos, etc. no dudáis en escribirme aida@grurumaji.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario