Donant la benvinguda al que vindrà, Dando la bienvenida a lo que vendrá!!

Aquest mes de maig ha estat un mes intens, un mes dur, un mes on ens hem hagut d'acomiadar de la iaia i d'un lloc especial, ha estat un mes de canvis i de reafirmació, un mes on retrobar-me i buscar-me, un mes ple de magnífiques persones que m'han acompanyat i meravelloses famílies que m'han demanat que les acompanyi. Aquest mes de maig ha estat llarg i ple, com, probablement tots els altres, d'un aprenentatge vital, ara li direm adéu des del dolor de la pèrdua i des de la fortalesa del que està per arribar.

Sempre aprenc moltíssim de la Nora, potser ara més que mai. Les coses passen, com diu ella, per què han de passar i no podem fer-hi res, si han estat bones recordar-les i si no ho han estat doncs oblidar-les, tan senzill i tan complicat alhora. Ahir plovia, sortíem de jugar al parc, amb els paraigües, amb les gotes, i varem agafar el Bus mentre jo pago ella busca lloc "Mama he agafat aquest lloc tan xuli, hi ha dos seients junts, per viatjar plegades.... saps mama, tot i que de vegades ens enfadem i no tinguis raó (:-)) ets perfecte per a mi i jo per a tu, som perfectes per nosaltres, això és ser mare i filla, oi?" Òstia, perdoneu-me, no ho havia pensat mai que jo era perfecta, ella si que ho és, ho sé, però Jo????

Doncs si mares del món, les bones i les dolentes, les grans i les joves, les roses i les calbes, les carinyoses i les més carinyoses, les patidores i les més patidores, les solteres i les pecadores, totes, sense cap mena de dubte, SOU PERFECTES, sou la millor mare del món, sou la mare que els vostres fills i filles varen escollir, així que ja està de buscar allò que teniu davant, no busqueu més, sinó pareu, mireu-vos, sou estupendes!! Us heu mirat mai al mirall mentre alleteu? us heu mirat mai al mirall mentre acaroneu? us heu mirat mai al mirall mentre els banyeu? us heu mirat mai al mirall mentre materneu? mentre crieu? mentre acompanyeu? doncs ho heu de fer, així podreu veure en directe a la Millor Mare del Món

Este mes de mayo ha sido un mes intenso, un mes duro, un mes donde hemos tenido que despedirnos de la yaya y de un lugar especial, ha sido un mes de cambios y de reafirmación, un mes donde reencontrarme y buscarme, un mes lleno de magníficas personas que me han acompañado y maravillosas familias que me han permitido acompañarles. Este mes de mayo ha sido largo y lleno, como, probablemente todos los otros, de un aprendizaje vital, ahora le diremos adiós desde el dolor de la pérdida y desde la fortaleza de lo que está para llegar. 

Siempre aprendo muchísimo de Nora, quizás ahora más que nunca. Las cosas pasan, como dice ella, por qué tienen que pasar y no podemos hacer nada, si han sido buenas recordarlas y si no lo han sido pues olvidarlas, tan sencillo y tan complicado a la vez. Ayer llovía, salíamos de jugar en el parque, con los paraguas, con las gotas, y fuimos a coger el Bus mientras yo pago ella busca sitio "Mama he cogido este sitio tan xuli, hay dos asientos juntos, para viajar juntas.... sabes mama, a pesar de que a veces nos enfadamos y no tengas razón (:-)) eres perfecto para mí y yo para tú, somos perfectas por nosotras, esto es ser madre e hija, verdad?" Ostia, perdonadme, no lo había pensado nunca que yo era perfecta, ella si que lo es, lo sé, pero Yo???? 

Pues si madres del mundo, las buenas y las malas, las grandes y las jóvenes, las rubias y las calvas, las cariñosas y las más cariñosas, las sufirdoras y las más sufirdoras, las solteras y las pecadoras, todas, sin ningún tipo de duda, SOIS PERFECTAS, sois la mejor madre del mundo, sois la madre que vuestros hijos e hijas escogieron, así que ya está de buscar aquello que tenéis delante, no busquéis más, sino parad, miraos, sois estupendas!! Os habéis mirado nunca al espejo mientras amamantáis? os habéis mirado nunca al espejo mientras mimáis? os habéis mirado nunca al espejo mientras los bañáis? os habéis mirado nunca al espejo mientras maternáos? mientras criáis? mientras acompañáis? pues lo tenéis que hacer, así podréis ver en directo a la Mejor Madre del Mundo

No hay comentarios:

Publicar un comentario