Festa solidària, cançons Bressol


Sempre he estat envoltada de solidaritat, ajuda, compartir... d'ençà que era ben petita, després com a voluntària a l'ONG Save the Children i més tard complint un somni, treballant a la Fundación Vicnete Ferrer, així que quan la Mariona em va convidar a la festa de les "cançons Bressol" que organitzava l'ONG Associació Afrocatalana d'Acció Solidària (http://afrocatala.blogspot.com/) ni ho vaig pensar, allà hi vàrem anar a participar.

Va ser dissabte a la llibreria Librerio de Plata (fantàstica llibreria, encantadora Cecilia!!), vam aprendre, vam escoltar, vam cantar i vam compartir tot un matí ple de bon rotllo, coneixement i cançons d'Àfrica, em va encantar sentir-les i escoltar la traducció de les cançons, totes elles, anaven sobre protegir, estimar, acaronar i no deixar plorar els nadons, acompanyar-los i cantar-los, va ser un plaer compartir-ho amb totes i cada una de les participants.

Estic segura que, entre totes i tots, podrem canviar el món







Siempre he estado rodeada de solidaridad, ayuda, compartir... desde que era muy pequeña, después como voluntaria a la ONG Save the Children y más tarde cumpliendo un sueño, trabajando en la Fundación Vicnete Ferrer, así que cuando Mariona me invitó en la fiesta de las "canciones de Cuna" que organizaba la ONG Asociación Afrocatalana de Acción Solidaria (afrocatala.blogspot.com) ni lo pensé, allá fuimos a participar.


Fue el sábado en la librería Librerio de Plata (fantástica librería, encantadora Cecilia!!), aprendimos, escuchamos, cantamos y compartimos toda una mañana llena de buen rollo, conocimiento y canciones de África, me encantó sentirlas y escuchar la traducción de las canciones, todas ellas, iban sobre proteger, amar, mimar y no dejar llorar a los bebés, acompañarlos y cantarles, fue un placer compartirlo con todas y cada una de las personas participantes.

Estoy segura de que, entre todas y todos, podemos cambiar el mundo



No hay comentarios:

Publicar un comentario