Fa dies...

Fa molts dies que vull escriure, abans ho feia molt sovint, però les paraules se'm barregen al cap, vull dir tantes coses i no sé com o, potser, ja no sé que dir (moltes de les persones que em coneixen ara han d'estar pensant que és impossible que no tingui res a dir... jajajaja)

Aquestes últimes setmanes a casa hem estat una mica trasbalsats, hem dit adéu a la nostra segona casa, la Masieta, una llar que compartíem amb una altra meravellosa família, ha arribat el final de cinc meravellosos anys i ara arriba l'inici de molts més per compartir. Aquesta nova situació, però, ens ha servit a casa per a xerrar molt, exposar els nostres sentiments i parlar sobre com ens afecten les coses, que en pensem cada membre i com actuem, tots plegats, davant de cada situació, en definitiva, ens hem apropat més.

Això ha fet que pensi molt en el que, últimament, m'està passant envers la Nora, quan parlem de criança o de com ens ho fem a casa, molta gent em diu "Clar!!, per tu tot és molt fàcil, per que la Nora és molt bona" ufff molt bona?, què significa que la Nora és molt bona?, ostres tu, com em "chirrian" aquestes paraules, com em fan de mal, per què la Nora no és bona, és una nena, si mitjana, amb la seva personalitat, pensaments i actituds, però no és ni bona ni dolenta, i per què no diuen "Clar!!, per tu és molt fàcil, tu ets tan estupenda!!", òndia!!

No hi ha nens bons o dolents, no hi ha nenes princeses o no, no són d'una manera o d'un altre, són NENS i NENES i actuen com a tal, persones amb el seu caràcter, la seva personalitat i, per sobre de tot, les seves idees, les seves preferències, les seves decisions!!! Deixem-los ser com siguin, acompanyem-los en els seus procesos, ajudem-los a reconèixer els seus sentiments, gaudim d'ells i elles a cada pasa.

Veieu, quin embolic d'entrada, però apa ja em queden menys paraules, però ara em sembla que ja estic llençada!!!
Hace muchos días que quiero escribir, antes lo hacía muy a menudo, pero las palabras se me mezclan en la cabeza, quiero decir tantas cosas y no sé como o, quizás, ya no sé que decir (muchas de las personas que me conocen ahora tienen que estar pensando que es imposible que no tenga nada que decir...)

Estas últimas semanas en casa hemos estado un poco tocados, hemos dicho adiós a nuestra segunda casa, la Masieta, un hogar que compartíamos con otra maravillosa familia, ha llegado el final de cinco maravillosos años y ahora llega el inicio de muchos más para compartir. Esta nueva situación, pero, nos ha servido en casa para charlar mucho, exponer nuestros sentimientos y hablar sobre cómo nos afectan las cosas, que pensamos cada miembro y cómo actuamos, todos juntos, ante cada situación, en definitiva, nos hemos acercado más.

Esto ha hecho que piense mucho en lo que, últimamente, me está pasando hacia Nora, cuando hablamos de crianza o de cómo nos lo hacemos en casa, mucha gente me dice "Claro!!, para tí todo es muy fácil, por que Nora es muy buena" ufff muy buena?, que significa que Nora es muy buena?, ostras tú, como me "chirrian" estas palabras, como me duelen, porque Nora no es buena, es una niña, si mediana, con su personalidad, pensamientos y actitudes, pero no es ni buena ni mala, y por qué no dicen "Claro!!, para tí es muy fácil, tú eres tan estupenda!!", No??!!

No hay niños buenos o malos, no hay niñas princesas o no, no son de una manera o de otra, son NIÑOS y NIÑAS y actúan como tal, personas con su carácter, su personalidad y, por encima de todo, sus ideas, sus preferencias, sus decisiones!!! Dejémosles ser como sean, acompañémosles en sus procesos, ayudémosles a reconocer sus sentimientos, gocemos de ellas y ellos en cada paso.


Veis, qué lío de entrada, pero ya me quedan menos palabras en la cabeza, pero ahora me parece que ya estoy de vuelta!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario