Vull Teta: Xarxa de Mares

la setmana 06-12/10 va celebrar-se arreu la setmana mundial de la lactància i nosaltres, des de Gurumaji, ens varem afegir a aquesta Festa organitzant una Taula rodona titulada "Vull Teta: Xarxa de Mares" on cinc meravelloses dones ens varen explicar en primera persona les seves experiències alletant, compartint les pors, els entrebancs i també les alegries, els bons moments.

La Mònica, l'Ani, l'Ariadna, la Laia i la Sílvia van ser un clar exemple d'aquest 18% de dones que alleten, de manera natural, als seus fills. Van ser molt properes i realistes, recordant que no tot va ser fàcil, que la parella és una pesa importantíssima, l'entorn ha de ser respectuós i al·lentador i la necessitat de fer xarxa, de trobar-se amb d'altres mares, de conéixer altres dones amb els mateixos dubtes i, alhora, la mateixa seguretat i valentia del que feien.

Aquesta taula rodona ha tingut força resó mediàticament i varen fer un petit reportatge a 28 televisió i ahir dijous varem anar a A Bona Hora (Ràdio Sabadell) a compartir-ho i a parlar-ne, amb la Laura i el Pep, una mare i un petit increïbles, una família on es fa patent que no ha estat fàcil, però si possible. I com sempre us recordo, meravelloses famílies, que la maternitat és un camí a fer meravellós i que si el compartim podem aprendre, créixer i fer-lo, de tant en tant, un camí més planer!!La semana 06-12/10 se celebró por todas partes la semana mundial de la lactancia y nosotros, desde Gurumaji, nos adherimos a esta Fiesta organizando una Mesa redonda titulada "Vull Teta: Red de Madres" donde cinco maravillosas mujeres nos explicaron en primera persona sus experiencias amamantando, compartiendo los miedos, las trabas y también las alegrías, los buenos momentos.

Mònica, Ani, Ariadna, Laia y Sílvia fueron un claro ejemplo de este 18% de mujeres que amamantan, de manera natural, a sus hijos. Fueron muy cercanas y realistas, recordando que no todo va ser fácil, que la pareja es una pesa importantísima, el entorno tiene que ser respetuoso y alentador y la necesidad de hacer red, de encontrarse con otras madres, de conocer otras mujeres con las mismas dudas y, a la vez, la misma seguridad y valentía del que hacían.

Esta mesa redonda ha tenido mucha repercusión mediática e hicieron un pequeño reportaje a 28 televisión y ayer jueves estuvimos en A Buena Hora (Radio Sabadell) a compartirlo y a hablar, con Laura y Pep, una madre y un pequeño increíbles, una familia donde se hace patente que no ha sido fácil, pero si posible. Y como siempre os recuerdo, maravillosas familias, que la maternidad es un camino a hacer maravilloso y que si lo compartimos podemos aprender, crecer y hacerlo, de vez en cuando, un camino más llano!!
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fdlvr.it%2F48dRhN&h=GAQG2oUW0AQE4Ll52CFEB0uDyEOGBcBhLw-IfSq_SqrPaxQ&enc=AZPIbzxQquHzAmPz4c7arPdF0SpuQwX8P-rCttWV1m-poJA5Sy9MhXnKpq6K6OVba2cX7tAWHY3UsQ1CVXh6u3d1&s=1

http://28televisio.com/noticies/informacio-general/2013/10/el-centre-civic-sant-oleguer-convoca-una-taula-rodona-sobre-la-lactancia/

No hay comentarios:

Publicar un comentario