T'eztimo

Les relacions dels adults són complicades o ho compliquem nosaltres? moltes vegades m'adono que les relacions amb els nadons, amb els nens, són senzilles, es basen en la confiança, en el respecte i en el tu a tu, per què ens costen tant, doncs, entre nosaltres? quan acompanyo una família m'adono que ens escolten, entenen i respecten i sobretot que ens estimen, de debò, tal i com som. Potser quan som adults ja no ho fem, això?

Recordo la primera vegada que vaig enamorar-me, per a tota la vida, d'una manera incondicional, passés el que passés...... fins que va passar, i ens vam "separar"!! quan la Nora va néixer, allà si que vaig entendre que era estimar per a tota la vida, que era estimar incondicionalment, passés el que hagués de passar.. I el que recordo, gairebé cada dia, és la primera vegada que em va dir "Mama, t'eztimo!!" uau, vosaltres no? aquell dia, i no un altre, em vaig sentir la dona amb més sort, la mare més gran del món!! i no hi ha dia, cap dia, que no li digui en vàries ocasions "Nora, t'eztimo"...
Però després intento recordar quan ho faig amb el reste d'adults als que m'estimo, i no ho faig tant sovint, per què ens costa tant? a qui no li agrada que li recordin que l'estimen, tal i com és? Les relacions, les persones, no som senzilles, però totes tenim la mateixa essència, volem que ens estimin i estimar, volem que ens respectin i ens acompanyin!!

No posem expectatives en els altres, acceptem i estimem a cada persona per la seva individualitat, per la seva saviesa, manera de fer i ésser, per ser qui són i no per qui volem que siguin. Respectem les seves decisions, les seves actuacions, tot i no estem d'acord!! Acompanyem el seu moment, el seu procés i estiguem sempre al seu costat per a quan necessitin agafar impuls, per a quan necessitin un amic, una amiga, un recolzament o una parada

M'encanta aquesta cançó i penso que pot aplicar-se a qualsevol situació de la vida, de vegades no funciona, però sempre hem de tornar-ho a intentar "a veces el amor dura, pero otras en cambio duele"
http://www.youtube.com/watch?v=WPMKqxhVjmw

No hay comentarios:

Publicar un comentario