a l'abril, talleres mil!!

Famílies, quina ilusió!! aquest abril tornarem a obrir un grup de reflexologia podal infantil després de l'èxit del primer, les mamis i àvies, i sobretot els nadons i nenes estan encantats, tot i que és difícil de vegades parar aquesta és una meravellosa excusa per a centrar-nos amb els nostres fills i filles i compartir una activitat física i relaxada, estimem-nos!!

A l'abril tindrem un taller de pasqua el dia 02/04 a la tarda per a nens i nenes a partir dels dos anys, i familia, i el dimarts 03/04 per a nadons i famílies!! apunteu-vos, la festa de pasqua, les tradicions, en família són molt més divertides i enriquidores, qualsevol excusa és meravellosa per tal de poder compartir amb els nostres estones d'esbarjo, joc i somriures

I ja de seguida el dia 13/04 d'11-13 farem la nostra primera trobada en família "Compartir en família" a la biblioteca Vapor Badia de Sabadell al racó de pares on ens trobarem amb famílies, nens i nadons, i podrem compartir una bona estona, experiències, xerrarem i tindrem a l'abast tot un món i un mar de llibres. us hi esperem. I de 17-19 taller de portanadons, SI!!!!!!

16/04 a les 18.45 un xerrada interessant i impossible de perdre's EL PART a càrrec d'Imma Sàrries, llevadora, un coloqui con preguntar i aprendre, on conéixer i compartir.


Per a inscirure-us, demanar informació, preguntar, el que necessiteu, no dubteu aida@gurumaji.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario