Taller per a pares

Tant com a mare, amb els amics o amb les famílies que acompanyo hi ha un tema conforme van creixent els nens que ens preocupa, no de manera alarmista, però si que ens inquieta com parlar amb els nostres fills i filles, com saber quins comportaments són correctes, com saber quan estar alerta i com no pasar els nostres propis tabues, o experiències a ells.

És per aixó que amb la Maica Cárdenas (psicóloga i sexóloga) hem organitzat un taller on ella ens explicarà que dir, com dir-ho, que o que no fer, tot el que ens agradaria saber i volem preguntar sobre sexualitat envers els nostres fills i filles. En una època de masa llibertat, o potser, poc respecte cap a la sexualitat d'un mateix, envers els altres, en un temps on tenim la oportunitat de tornar a recuperar la importància i el diàleg al voltant d'aquest tema. Facilitar eines, tenir recursos sempre venen bé!!

El proper dimecres 29/02 de 17.30 a 19.30 us hi esperem a tots i a totes a Psicosoma on farem el taller, ens donarà eines, fitxes, recursos i podrem tenir un espai obert on tractar el tema.

Per a inscripcions aida@gurumaji.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario