I ja hem acabat el gener!!


Tornar al gener, a la rutina, no ha estat fàcil a casa, nosaltres no som de rutines, sinó de deixar-nos sorprendre per cada moment, però hi hem aterrat.


Aquest gener ha estat fantàstic, ple de trobades, tallers, moments, naixements i formació, ple de dones, nens, nenes i nadons, plens de grans coneixements i grans aprenentatges, plens de moments inconfessables


El passat 22/01, potser, va ser la tarda més especial!! varem tenir la sort de comptar amb el Dr. José Mª Paricio a la Llibreria Tècnica de Sabadell on ens va presentar el seu llibre "Tu eres la mejor Madre del Mundo" i va donar una conferència sobre la criança, sobre la història d'aquesta i, potser, el que més ens va agradar, la manera tan amena i tan fantàstica que te de parlar-nos dels nostres sentiments, com va reafirmar-nos que som, sí, som, cada una de nosaltres La Millor Mare del Món per als nostres petits i petites, som les dones que ells han escollit.

És tan important que ens creguem que som capaces de tot, que som fortes i valentes, que som dones, mares, que tot allò que fem, encara que sigui diferent al que fan altres mares, fins i tot amigues o familiars, és per que nosaltres pensem, com elles, que allò que fem és el millor per als nostres "cadells". Res del que fem, MAI, ho fem pensant que no sigui el millor, tot allò que ens mou és l'amor incondicional cap als nostres descendents, tot allò que ens fa vibrar és un somriure de la nostra nena o una abraçada del nostre nen, tot plegat es mou amb l'AMOR d'una mare cap als seus nadons, tot plegat es mou amb l'AMOR d'una família cap als més petits.

Una vegada més, un mes més, he pogut sentir, escoltar i aprendre amb moltes mares i nadons, amb moltes famílies, totes, en busca del millor acompanyament cap als seus nens i nenes, tot plegat amb la mateixa base, l'AMOR






Volver a enero, a la rutina, no ha sido fácil en casa, nosotros no somos de rutinas, sino de dejarnos sorprender por cada momento, pero hemos aterrizado.

Este enero ha sido fantástico, lleno de encuentros, talleres, momentos, nacimientos y formación, lleno de mujeres, niños, niñas y bebés, llenos de grandes conocimientos y grandes aprendizajes, llenos de momentos inconfesables.

El pasado 22/01, quizás, fue la tarde más especial!! tuvimos la suerte de contar con el Dr. José Mª Paricio a la Librería Técnica de Sabadell donde nos presentó su libro "Tú eres la Mejor Madre del Mundo" y dando una conferencia sobre crianza, sobre la historia de ésta y, quizás, lo que más nos gustó, la manera tan amena y fantástica que tiene de hablarnos de nuestros sentimientos, como nos reafirmó que somos, sí, somos, cada una de nosotras, La Mejor Madre del Mundo para nuestros pequeños y pequeñas, somos las mujeres que ellos han escogido.

Es tan importante que nos creamos que somos capaces de todo, que somos fuertes y valientes, que somos mujeres, madres, que todo aquello que hacemos, aunque sea diferente a lo que hacen otras madres, incluso amigas o familiares, es por que nosotras pensamos, como ellas, que aquello que hacemos es el mejor para nuestros "cachorros". Nada de lo que hacemos, NUNCA, lo hacemos pensando que no sea lo mejor, todo aquello que nos mueve es el amor incondicional hacia nuestros descendientes, todo aquello que nos hace vibrar es una sonrisa de nuestra niña o un abrazo de nuestro niño, todo ello se mueve con el AMOR de una madre hacia sus bebés, todo ello se mueve con el AMOR de una familia hacia los más pequeños.



Una vez más, un mes más, he podido sentir, escuchar y aprender con muchas madres y bebés, con muchas familias, todas, en busca del mejor acompañamiento hacia sus niños y niñas, todo ello con la misma base, el AMOR