L'estiu ens dóna un respir

L'estiu ens dóna un respir, ens dóna moments màgics al carrer, retrobades, espai per a compartir en tranquilitat, en repòs, amb serenitat i ens sentim lliures a fer malifetes!!! a anar a dormir tard, menjar malament, jugar, mullar-nos i deixar-nos anar!!

L'estiu ens dóna impuls per a jugar, compartir i deixar pasar el temps prenent el sol, jugant a la sorra, i ens deixa sentir-nos desvingulats a les obligacions "rutinàries" i ens atrevim, a tornar, una miqueta, a ser petits i ´gaudir de la companyia, del temps, de les nits

No esperem tres estacions, no esperem que pasi tota la tardor, ni l'hivern, la primavera.... aprenguem a disfrutar del temps que hi hagi "el que toca toca, em diu sempre la Nora". I ara que ens toca? aprendre a veure el món amb uns altres ulls, a descobrir i a saber trobar oportunitats!!

No esperem a que sigui estiu per pintar el món, per donar llum als nostres somnis, a les nostres idees, als nostres projectes!! no esperem a l'estiu a maquillar-nos amb els nostres fills i filles, a disfressar-nos, a jugar sense mirar el rellotge, a seure (si, amb el cul a terra) a dibuixar una princesa i un drac o a fer un puzzle!!


No espereu a demà, avui agafeu la vida, els moments, els sentiments i gaudir-los!!!